Windenergie
Vlaamse Windenergie Associatie organiseert een grootse foto- en filmpjeswedstrijd op sociale media

Vlaamse Windenergie Associatie organiseert een grootse foto- en filmpjeswedstrijd op sociale media

31 mei 2022

Naar aanleiding van de internationale Dag van de Wind op 15 juni 2022 organiseert de Vlaamse Windenergie Associatie VWEA een grootse foto- en filmpjeswedstrijd op sociale media. De opdracht luidt: “Breng windenergie op een mooie wijze in beeld”.

Met deze campagne willen we zo veel mogelijk positieve aandacht creëren rond windenergie. Het is een wedstrijd voor iedereen, jong en oud, professioneel of amateur.

Deelnemen is heel eenvoudig: Post een foto of filmpje met de vermelding van #vweafotowedstrijd op Facebook, Instagram, TikTok of categorie “vweafotowedstrijd” op Wikimedia Commons en je doet automatisch mee. Wie geen liefhebber is van sociale media kan meedoen via een mail naar fotowedstrijd@ode.be.

De voorwaarde is dat de foto of filmpje windenergie in de kijker zet. Vermeld ook zeker de locatie en zorg dat je inzending gepost of ingezonden is voor 6 juni 2022 12.00u.

Een jury oordeelt op artistieke kwaliteit, originaliteit en boodschap. Naast de juryprijs worden ook publieksprijzen uitgedeeld voor de meest geliefde beelden per sociaal medium.

Juryprijs: de 3 beste foto’s krijgen een prijs:

1. Ballonvaart voor 2 personen

2. Weekendje aan zee voor 2 bezoek per boot aan een offshore windpark  

3. Indoor skydive

Publieksprijs: populairste foto/filmpje per kanaal (Facebook, Instagram en TikTok) - 3 winnaars:

De winnaars mogen op bezoek in een windturbine én mee naar boven.

Neem zelf deel of verspreid de boodschap naar je familie/vrienden/kennissen! (Gebruik daarvoor gerust het materiaal in bijlage. Het promofilmpje vind je hier: https://youtu.be/NmCE0884Zew )

Meer info en het volledige reglement staan op www.vwea.be/fotowedstrijd.

Alle platformen van ODE